Keresés

Részletes keresés

FöPö Creative Commons License 1999.05.11 0 0 38
Halottkém
Mindenkinek szíve-joga a véleményét nyilvánosságra hozni, de ha már annyi diploma és oly sok nyelv tudása és még ki tudja mi hever mögötted, akkor ehhez méltóan lenne illő megnyilvánulni.

Például igy:
Halottkém 1999-05-09 23:16:35

Én viszont biztos vagyok benne, hogy ti erősen egocentrikus felfogásúak vagytok és a stílusotok alapján agyatok sem feszíti szét a koponyátokat. O-(

:))))))) Te tényleg el vagy tévedve, ha még neked áll feljebb, ami a stilust illeti!!!!!!! Adria teljesen normálisan beszélt, csak fel volt háborodva a Te fenti pimasz megjegyzéseden.

Szállj magadba, mielőtt nem késő!!!!!!!

Előzmény: Halottkém (35)
Halottkém Creative Commons License 1999.05.11 0 0 37
:O)
Előzmény: Mogorva (36)
Mogorva Creative Commons License 1999.05.11 0 0 36
Áhhh, itt a baj! Van aki fogamzásgátló helyett fogalmazásgátlót szed!
Öreg hiba...
Halottkém Creative Commons License 1999.05.11 0 0 35
Nézd Adria !

Most valami hathatós űberelést kellene megpróbálnom, hogy ember maradhassak a te égbe meneteled árnyékában. Nem teszem, igazolván az előző hozzászólásom tényeit és hangsúlyozván kettőnk közötti különbséget.
El kell azonban mondanom, hogy ez a felerősített orosz rulett hasonlat homlokegyenest nem vonatkozik rám. Ha ismernénk egymást, más lenne rólam a véleményed. Alaposan ki lett csavarva a mondanivalóm, vsz innen ered ez a totálisan elgörbült vágány. Az egy másik topic lenne, hogy ki hogyan vélekedik az abortuszról, a te vélemenyedet elég egyértelműen megtudtuk. Mindenkinek szíve-joga a véleményét nyilvánosságra hozni, de ha már annyi diploma és oly sok nyelv tudása és még ki tudja mi hever mögötted, akkor ehhez méltóan lenne illő megnyilvánulni.

Üdv: Tamás

Előzmény: adria (25)
Mogorva Creative Commons License 1999.05.11 0 0 34
Ahhhaa... a légypiszokra tudom javasolni a CIF folyékony súrolószert. Frankón leszed minden felesleges piszkot.
A "fenn a galérián amíg egy jelentéktelen , gyors numerára kerül a sor" megjegyzésed inkább nem kommentálnám. Nem szeretnél érte...
Előzmény: Halottkém (16)
FöPö Creative Commons License 1999.05.10 0 0 33
adria
Nem akarok beleszólni, de nem kell azért rusnyától megijedni. Ő minden (Amerikában élő) értelmes nőre rátámad. Szerintem azért, mert panaszkodik, hogy nem érzi ott jól magát.

Szerintem örülj neki, hogy sikeres vagy, és az ilyen "doktorok", akik mindjárt a másik szellemi képességeiről példálóznak, amint nem ért valaki egyet velük, sajnos el vannak piszokul kapatva az otthoni nőktől.
Szerintem kár volt a müvelődésügyi alapot rájuk pazarolni, de ebbe inkább nem megyek bele.

Pasmarga
Ajánlom, hogy olvasd el az egészet.

Előzmény: adria (31)
Pasmarga Creative Commons License 1999.05.10 0 0 32
Nekem óriási szerencsém volt eddig - nem azért mert minden pillanatban valóban felelősen álltam a dologhoz, de ezt ne értsd félre, nem büszkeségből vagy ilyesmi mondom, fére ne érts, csak éppen ez tény - és még nem kellett szembenéznem az oroszrulett kérdéssel egyszer sem. Bár jó pár évvel ezelőtt megfogadtam, hogy nem lesz abortusz, ha arra kerül sor. De nem került és ennek szívből örülök.

Egyébként én úgy értelmezte, hogy Halottkémmel esett meg az a dolog évekel ezelőtt - vagy lemaradtam valamiről - akkor bocs!!!!

Bocs Halottkém hogy ilyen moralizálosan oof topicok lettünk a topicodban

Előzmény: adria (31)
adria Creative Commons License 1999.05.10 0 0 31
Akik ismernek szerintem nem ertenenek veled egyet, de neked id szives felajanlom, hogy talalkozzunk. Szemelyesen az ilyesmi meggyozobb.
Szeretem a meglepeteseket, de igenis igyekszem kiszamitani azt, hogy ne kelljen egy eletet elkaparnom!!!!! Erre persze nincs olyan 100%-os recept, ami a kivant elvezetet is nyujtana...:)) De en akkor nem gyilkolnam meg gyava fereg modjara, hanem esetleg lemondanek valamirol, csak hogy ne kelljen olnom. HA pedig ez mar egyszer elofordult, biztosan meg jobban ugyelnek es biztosan nem akarnek orosz rulett fan clubot alapitani.
Előzmény: Pasmarga (30)
Pasmarga Creative Commons License 1999.05.10 0 0 30
adria
Te nagyon kiszámított nő lehetsz a sok diplomáddal meg a 82 családoddal, hogy nem tudod elképzelni, hogy lehet vágy hirtelen minden előre tervezett rosszindulat és orosz rulett nélkül. Nem akarom dicsérni a felelőtlenséget és a te iskoláidat se nézem le (én is hasonlókra törekszem gyár nékül) de éppen a szex az ahol leginkább összejön a fejelveszejtés. Attól még ember az akivel megtörténik, akkor is ha ez még évek mulva is foglalkztatja és ki akarja beszélni magából (azért is vagyunk itt gyónasztalon)

Előzmény: adria (25)
FöPö Creative Commons License 1999.05.10 0 0 29
adria
Nem lőttél túl a célon!!!
Csak az ilyen hólyagok nincsenek hozzászokva a kritikához, annyira nagy a férfihiány (főleg diplomásban) Magyarországon;)

A letiltott Fogadatlan Prókátor

Előzmény: adria (25)
rusnya Creative Commons License 1999.05.10 0 0 28
Így már sokkal jobb. :)

A topik témájához meg azért nem szólok, mert nem estem még teherbe, hál'az égnek.

Előzmény: adria (27)
adria Creative Commons License 1999.05.10 0 0 27
Bocs, igazad van tullottem a celon...
De valahogy vedekeznem kellett es sajnos szemelyes varozsommal nem tudom elkabitani igy a kepernyo mogul :))), de barmikor keszen allok egy szemelyes talalkozasra.
Amugy meg nem az en intelligenciam a topic temaja, mi lenne ha ahhoz is hozzaszolnal?
Előzmény: rusnya (26)
rusnya Creative Commons License 1999.05.10 0 0 26
Lexikális tudás =/= intelligencia.
A dicsekvés, fennhéjázás, mások leugatása meg pláne nem. :(
Előzmény: adria (25)
adria Creative Commons License 1999.05.10 0 0 25
csak hogy legyen fogalmad kivel allsz szemben legypiszkos:
jelenleg 2 db diplomaval rendelkezem kozgaz es informatika, valamikor bolcseszettel kezdtem, de az abszolutorium utan meguntam, de lehet hogy egyszer meg befejezem, csak a rend kedveert.
Beszelek vagy 8 nyelven koztuk olyanokon is, amiken te meg olvasni se tudsz es ezeket csak ugy onszantambol tanultam, es nehanyat kenyszerbol mert ott kellett elnem.
Tanitottam az ELTE-n es az Illinois State Universityn. Jelent meg tobb cikkem mind a harom "iranyzatbol".
Tobb mint egy eve vezetek egy gyarat, amivel 82 csaladnak adok kenyeret a szajaba.
Valamint nagyon boldog csaladom van, ami talan hamarosan ujabb fovel gyarapodik.
Ezek utan jogot formalok arra, hogy egy olyan f@sztol, aki orosz rulettet jatszik egy magzat eletevel, es bar megcsinalja, elkapartatja, ha nem illik a kepbe, valamint orvos letere total baromsagot kerdez, attol kikerjem magamnak az alabbi ragalmakat.
Előzmény: Halottkém (24)
Halottkém Creative Commons License 1999.05.09 0 0 24
Most teláltam meg a topikot a süllyesztőben és nem tudom megállni, hogy ne reagáljak Adriának és Fogatlan Prókátornak.
Lányok, ti valami bődületes tévedésben vagytok velem kapcsolatban.
Én viszont biztos vagyok benne, hogy ti erősen egocentrikus felfogásúak vagytok és a stílusotok alapján agyatok sem feszíti szét a koponyátokat. O-(
Előzmény: adria (22)
adria Creative Commons License 1999.04.26 0 0 22
Nos, mivel az volt az eredeti kerdes, hogy "Megerezted azokban a pillanatokban, hogy teherbe fogsz esni?" ezert ugy gondoltam (ezek szerint tevesen), hogy tisztazni kell, hogy ez LEHETETLEN, mivel abban a nehany masodpercben, amiben te perverzitasodon felgerjedve megszabadulsz nehany mililiter folyadektol KURVARA NEM TORTENIK SEMMI! Sajnalom, hogy ha ezzel megfosztottalak, attol a kepzelgestol, hogy te alazatosan kitarulo nodbe alkottal egy bazi nagyot. Szelavi...
Attol meg egyenesen forog a gyomrom, hogy ezt a hatalom maniat meg megtoldod azzal is, hogy aztan eldontod/dontitek, hogy eletben maradhat-e vagy sem. Remelem ettol is felall neked...
Ja, majd elfelejtettem: amennyiben te minden honapban csak egyszer szeretkezel a baratnoddel, akkor biztosan tudja majd melyikbol lett a cserebogar. Hat nalunk ez nem igy van, szerencsere, igy en nem tudom, hogy melyik gyonyoruseg volt a telitalalatos, de tudod nem is izgat...
Előzmény: Halottkém (18)
Egérke Creative Commons License 1999.04.26 0 0 21
Maga a hímivarsejt és a petesejt egyesülése órákkal (esetleg napokkal) később következik be. Ha bekövetkezik. Ez a megtermékenyülés. Utána még a megtermékenyült petesejtnek be kell ágyazódni a méh falába. Ez kb. egy hét. Ki érzi ezt már, ki figyel már erre? Bár állítólag a beágyazódást meg lehet érezni, mert görcsökkel járhat.
Halottkém Creative Commons License 1999.04.26 0 0 19
tinédszer helyett 29;
kanos ... OK
a légypiszkot viselő embereknek is éppen olyan gondolatai vannak mint másoknak, csak esetleg nem hangoztatják mert ... egyébént mi a problémád ezzel ?? :-O
Előzmény: Fogadatlan Prókátor (17)
Halottkém Creative Commons License 1999.04.26 0 0 18
Adria !

A topic gondolata nem onnan ered, hogy fel szeretné(n)k világosulni arról, hogy lehet-e érezni abban a pillanatban amikor.. hanem inkább konkrétan arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen volt az az együttlét (kulturáltan részletezve !) amitől teherbe esetél és ezt milyen esetleges megérzések övezhették.
Az én esetmeben ez egyetmi években, egyetemei kapcsolat során következett be a baleset. Én nagyon nyílt ember vagyok és a kapcsolataimat (baráti-szerelmi) ez jellemzi. A szex és annak minden öröme, problémája napi téma és a párommal, nincs semmilyen tabu. Abban a kapcsolatban mindketten tudtuk, hogy egyelőre nincs helye gyermeknek és erről sokat is beszéltünk. Ez az eshetőség is szóba jött, tehát amikor bebizonyosodott a tehrhesség, nem volt téma a megoldás.
Megjegyzem, az a kapcsolat még 1.5 évig élt utána és vége is lett (summa 4 év). A mai párommal már szintén nem lenne téma a megoldás, mert boldogan vállalnánk a picit, mert megértünk rá. Most azonban gyógyszerrel védekezünk, tudatosan még nem tartunk ott, de ennek is eljön nemsokára az ideje.
Innen visszatérve a topic topicjara, nálam sokszor idézi elő az orgazmust a gondolat : „teherbe is eshet tőlem és ezt ő is tudja és vállalja” >>> szerelem !

Előzmény: adria (11)
Halottkém Creative Commons License 1999.04.26 0 0 16
Nem erről van szó, és nem is a hitetlenségről. Az áldás létrejöttének szigorúan vett technikai hátterét ismerem (van egy kétbetős légypiszok a póóógári nevem előtt - bár ne lenne :-( ). Burkoltan arra lennék kíváncsi, titeket a sexben izgat-e a felelősség-bizalom játék. Elég rossz meghatározás de nálam konkrétan azt jelenti, hogy egy meddő nő fele annyira sem izgat fel, mint érett "csőre töltött" nő akire vigyáznom kell ... (folyt. köv. ha érdekel)
Előzmény: Fogadatlan Prókátor (10)
Karcsu Creative Commons License 1999.04.25 0 0 15
Bocs, ha kicsit off, de annyira bántja a szemem!

Egy nő áldott állapotba kerül, vagy más állapotba, esetleg viselős lesz.
De az a "terhes" szó olyan szocreál :(
Tudom, hogy nem könnyű dolog kihordani egy gyereket, de azért mégsem _teher_. Vagy tévedek?

Karcsú

banya Creative Commons License 1999.04.25 0 0 14
Kedveseim!

Mint nő és (b)anya szeretném megvilágosítani az elméteket! :)))
Nem hinném, hogy lehet érezni a teherbe esés pillanatát. Ezt biztos meg tudja magyarázni valami okos biológiás... :)))
Olyan meg csak a filmekben van, hogy a nő hosszas készülődés után odabúgja a párjának, hogy "Drágám, gyerekünk lesz!"
(Mármint ha stabilan együtt vannak meg minden.)
Mi már két éve voltunk házasok, amikor nekiláttunk csemetegyártásnak. Fél éves kemény "melóba" került, de sikerült. Viszont amikor összejött, akkor a párom szvsz hamarabb "tudta", mint én... Nyűgösebb voltam, érzékenyebb, egyéb fiziológiai jelekről nem is beszélve... Így aztán egyikünket (!) sem ért váratlanul, amikor a doki bácsi megállapította, hogy 5 hetes terhes vagyok! Csodálatos érzés volt!

adria Creative Commons License 1999.04.25 0 0 13
Asszem amit irtal inkabb a Szules, terhesseg topicba tartozik, nezz csak bele. De...nem kell panikba esni, fontos hogy ha o annyira kikattant, hogy dolgozni se mehet, akkor legalabb te ne borulj ki. Amugy megoszthato velunk, hogy mi a konkret gond, ami miatt nem dolgozhat?
Foleg ne hergeljetek egymast es probaljatok pozitivan allni a dologhoz, az mar onmagaban is sokat segit. Ami az anyagiakat illeti, OVI igerete szerint, aki aug. 31 utan szul, annyi penzt kap, hogy csak gyozze elkolteni :)))
Ami meg azt illeti, hogy o rogton szeretne majd masikat:
1. ez rajtad is mulik, ugyhogy ha te nem, akkor beszeld meg vele es tegyetek ellene.
2. lehet, hogy a szules utan azert annyira rettentoen hamar majd nem akar megint egyet...
3. ha megis, akkor ugye ott van a szoptatasi idoszak, amikor altalaban nem megy, meg nem is jo, nem tesz jot a tejnek. Ez legyen mondjuk 1 ev, aztan meg ugye legalabb megint 9 honap, ha megint elsore megy. Te mazlista :))) Ugyhogy keep cool!
csok

Előzmény: pkosaras (12)
pkosaras Creative Commons License 1999.04.25 0 0 12
Mit férfi és leendő apa szertetnék a kérdéshez hozzászólni.
1. Feleségem éppen abbahagyta a fogalmazásgátló szedését (tehát szerettünk volna már gyereket) amikor az első "éleslövésnél" rögtön teherbe esett
2. Én előbb szóltam neki, hogy szerintem terhes, mert gyakran volt hányingere és nehezen tudott aludni
3. Nem panaszkodhatunk, mindkettőnknek jól fizető állása van, most azonban egy kicsit megijedtem, mert 3 embert eltartani 1 fizetésbő azért az elég nehéz, ráadásul az én munkahelyem (bár 3 éve ott dolgozom) egyáltalán nem biztos, és mellé még építkezni is szeretnénk, arról nem is beszélve, hogy a feleségem rögtön szeretne még egy gyereket, és még csak a negyedik hónapban van. mégis itthon kellett maradnia, mert a stressz meghozta a problémákat, és nyugalomra van szüksége!
adria Creative Commons License 1999.04.25 0 0 11
Sajnos nem tudom megallni, tovabb kell hintenem a vilagossagot...
Szoval
1. Olyan novel, akinek a menstruacioja nem oramuszeruen pontos a napok szamolgatasa eleve halott ugy.
2. Nincs olyan no, akinek a menstruacioja oramu pontossagu lenne. Ugyanis az emberlanyanak lelke is van(es ez nem az a micsoda a laba kozott) es kisebb-nagyobb mertekben ez is befolyasol. Ha megkerdezed noismeroseidet biztosan tudnak sok olyan alkalomrol beszamolni, amikor vizsgadrukk, halaleset, utazas stb. alkalmaval felborult a szokasos rend. Ugyhogy bukta.
3. Konkretan a 4 nappal a lavina utanra reagalva. Matematikailag a nok a menstruaciojuk elso (!) napjatol szamitott 14. napon a legfogekonyabbak. Tehat ha a baratnod mondjuk 1 hetig lavinazott (es nem engedett teged a mezes bodonhoz), aztan elmult 4 nap, a spermiumok meg akar 3 napig is eletkepesek maradnak odabent (szakirodalom irja, en meg nem teszteltem:), akkor pont bingo.
4. Ezert azt gondolom, hogyha tudjatok, hogy gyerek kizarva, akkor mindig vedekezzetek, hogy ne kelljen gyilkolni (na de ez mar egy masik topic)
Engem viszont az erdekelne rohadtul, hogy te mit szoltal, amikor a lanyka bejelentette, hogy ugyan szeret es az agyban is jo, na de a gyereked megy a kukaba? Vagy te akartad, hogy igy legyen?
csok
Előzmény: Halottkém (-)
adria Creative Commons License 1999.04.25 0 0 9
Ugy nezem en vagyok az elso NO" aki hozzaszol...
Nemtom milyen szakmadba vag, de ugyebar az edes egyuttlet pillanataban semmikeppen nem lehet erezni, hogy terhes (basszus milyen ronda szo)az emberlanya vagy sem, mert kell egy kicsi ido mig a lamerek elkecmeregnek a targetig (kapasbol befutni a mehbe csak a notaban lehet:). Aztan meg ugye ha bele is trafalt akkor sem beszelhetunk meg terhessegrol. Mert ugye ahhoz meg be is kell agyazodni, addig meg elmulik akar tobb nap is. Szoval nemtom melyiket kellene ereznem?? Bar bevallom en szeretnem erezni... edesen odasimulnek a paromhoz es a fulebe sugnam:" ez egy telitalalatos volt dragam" :)))))
csok
Előzmény: Halottkém (-)
Yfel Creative Commons License 1999.04.25 0 0 8
Sokban függ attól, hogy milyen szituban van az említett hím egyed... ha éppen a suli kellős közepén vagy, pénzed nuku és tuti nem tudnád eltartani a gyereket, akkor elég sokkos lehet...
Ha azonban van egy jó munkahelyed, együtt élsz a barátnőddel/feleségeddel... akkor lehet, hogy lepkét lehet veled fogatni, hogy gyereked lesz :))
Persze embere válogatja...

Üdv
Yfel

hrichard Creative Commons License 1999.04.25 0 0 7
Köszönöm a válaszod.
Annyit füznék hozzá minket , f-kat /engem bíztos / is érdekel mit érez ilyenkor a másik nem.De érdekes lenne , hogy amikor nekünk bejeletik a teszt eredményét/mit mondott a doki/ akkor mi férfiak mit éreztünk gondoltunk/ és nem a mit mondtunk/ akkor is amikor ez már várt vagy nem várt hír volt.
Előzmény: Halottkém (6)
Halottkém Creative Commons License 1999.04.25 0 0 6
A legényanya egy magyar film, ami egy megesett legényről szól (nagyon jó egyébként). Ezzel arra gondoltam, hogy hölgyeknek kellene hozzászólni a témához elsősorban. Foglalkoztat engem (lehet, hogy még sokunkat) a téma, szakmámba is vág.
Ja, én a hímek táborát erősítem, nincs még gyerekem viszont sajnos már közre sikerült működnöm ilyen eseménynél ami abortusszal végződött. Az ezzel kapcsolatos élmények viszont sokszor visszaköszönnek:
forró nyári koradálután; zenekari próbára sietek, de addig beszélgetünk fenn a galérián amíg egy jelentéktelen , gyors numerára kerül a sor (szoknya fel, akadályozó gúnyák félre, 3-4 perc pacikázás és enyhe vihart kavaró sóhalyokkal game over , spermaölő kenceficés+megszakitasos védekezési mód 2 éve, de mivel havi lavina után 4 nappal vagyunk, nem merült fel a téma. 2 ét múlva hiába tettünk ki minden csizmát az ablakba, Mikulás nem jött …a többi sejthető
Előzmény: hrichard (5)
hrichard Creative Commons License 1999.04.25 0 0 5
Létszíves pontosíts mit értessz azon , hogy "legényanya".
Köszi.
Előzmény: Halottkém (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!